jobb just nu!

Fritidspedagog/lärare i fritidshem eller lärare till Borgmästarskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Borgmästarskolan är en F-3 skola och ligger ca 6 km utanför centrum. Skolan har omkring 100 elever och inrymmer förutom skola även fritidshem. Skolan är belägen alldeles intill Luleå älv och erbjuder skolan en rik och omväxlande natur.

Ett av Borgmästarskolans prioriterade områden är Tillgänglig skola. Pedagoger och elever arbetar tillsammans för att hitta vägar till att varje barn ska få lyckas i skola och fritidshem. Aktiviteter med musik, rörelse och skapande är något som både barn och vuxna uppskattar på skolan.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som fritidspedagog/lärare på Borgmästarskolan innebär att undervisa i klass under dagarna och på fritidshemmet under eftermiddagarna. Rastaktiviteter ingår i uppdraget samt att följa med till badhuset när eleverna badar. Som fritidspedagog/lärare har du ansvar för att bedriva fritidshemsverksamhet vilket innebär att planera samt göra uppföljningar av verksamheten, både enskilt och tillsammans med ditt arbetslag.

Målsättningen för fritidsverksamheten är att skapa en miljö som främjar trygghet, social medvetenhet och självständighet. Eleverna erbjuds en meningsfull fritid, som stödjer dem i sin utveckling och uppmuntrar dem att ta egna initiativ.

Kvalifikationer

Du har fritidspedagogexamen eller lärarexamen för tidiga år och behörighet att undervisa i so, no och idrott.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom fritidsverksamhet eller skola och att du är insatt i grundskolans läroplan. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, du lägger stor vikt på kvalité. Du tycker om att samarbeta och skapa bra relationer med både barn och vuxna. Att ge en god service är något som känns naturligt för dig och är alltid något som du strävar efter.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2019-12-31

Tillträde 12 augusti 2019.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A884276

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb