jobb just nu!

Sjuksköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Är Du sjuksköterska, bor i Öckerö kommun och tar färjan in till Göteborg varje dag för att arbeta? Varför inte stanna kvar på våra härliga öar och vara med och utveckla Hemsjukvården på hemmaplan! Eller… Du kanske bor i Göteborg och känner att en daglig tur ut till våra öar är precis vad du behöver.

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 800 invånare

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du med personer som är inskrivna i hemsjukvården och som bor i ordinärt boende på någon av våra 10 öar eller på något av våra särskilda boenden.
I arbetsuppgifterna ingår rådgivning och handledning av personal, anhörigkontakter samt ett generellt ansvar att tillsammans med berörda utveckla vård och omsorg för personer inom hemsjukvården. Arbetet är väldigt omväxlande då vi förutom ”vanlig” hemsjukvård även ansvarar för all palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet inom hemsjukvårdens ramar. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt. Viss kvälls- och helgtjänstgöring ingår. I tjänsten ingår även ett IVPA- (i väntan på ambulans) uppdrag där vi samarbetar med räddningstjänsten.

Kvalifikationer

• Leg. Sjuksköterska. Erfarenhet inom hemsjukvård, funktionshinder, ASIH och palliativ vård är meriterande.
• Körkort är ett krav.

• Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, såsom förmåga att planera och samordna, god samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.
• Förmåga till helhetssyn är ett krav både gällande patientarbetet men även verksamheten i övrigt.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-10-15

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.


Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A800272

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

100 %

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi ber vänligt men bestämt annonsörer och försäljare att inte kontakta oss.