jobb just nu!

Vikarier till Äldreomsorg och Stöd till personer med funktionsnedsättning

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Nu söker vi fler personer som vill ha ett mycket viktigt och roligt jobb!
Vill du jobba med att hjälpa människor ska du jobba hos oss.

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie inom äldreomsorgen och inom våra verksamheter för stöd till personer med funktionsnedsättning, i deras hem eller på boenden.
Vi har verksamheter i Valdemarsvik, Gusum, Ringarum och Gryt.

Arbetsuppgifter

Till våra omsorgsboenden, hemtjänstområden, gruppbostäder samt personlig assistans i kommunen söker vi nu fler vikarierande Undersköterskor och Vårdbiträden.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att hjälpa människor med vardagliga sysslor såsom exempelvis påklädning, hygien, matlagning, handling, städning, sociala aktiviteter och framförallt visa personlig omtanke.

Det här jobbet innebär att du kommer att få värdefulla erfarenheter i mötet med olika människor.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet, sjuksköterskeprogrammet eller annan lämplig omvårdnadsutbildning. Det är också meriterande om du har arbetslivserfarenheter inom omvårdnadsarbete.

Vi kräver inga förkunskaper eller arbetslivserfarenhet men för att trivas och göra ett bra jobb behöver du ha ett genuint intresse för människor.
Vi ser också gärna att du har lätt för att samarbeta, är självgående och kan ta egna initiativ samt har ett flexibelt förhållningssätt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Din svenska är god både muntligt och skriftligt och du bör ha god datorvana då vi arbetar med elektronisk dokumentation.

B-körkort erfordras för arbete inom hemtjänsten och inom stöd vid funktionsnedsättning.
Vi söker just nu i första hand personer med körkort.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   714e/2020

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Lön enligt avtal med Kommunal Öst

Övrigt

I frågeformuläret som är kopplat till ansökan besvarar du bl.a. om du vill arbeta hel- eller deltid, dag- eller natt samt inom vilken typ av verksamhet du helst vill arbeta.
Vi söker just nu i första hand personer som har körkort.

Inkomna ansökningshandlingar behandlas och urval till intervjuer görs löpande under hela ansökningstiden så vänta inte med att ansöka!

Vi ser helst att du ansöker digitalt via denna annons, men möjlighet finns också att skicka in en ansökan på papper. Skicka den då till:
Valdemarsviks kommun, Bemanningsenheten, 615 80 Valdemarsvik.
Märk kuvertet med Ansökan ref 714e/2020

Vi ser fram emot just din ansökan!


Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E 22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 900 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet.
Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025.
Sektor Stöd och Omsorg har ca 350 medarbetare som arbetar inom socialtjänst, äldreomsorg, hälso- och sjukvård eller inom stöd vid funktionsnedsättning. Vårt uppdrag är omfattande och en viktig del av den samhällsservice vi vill ge våra kommuninnevånare.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Valdemarsviks kommun tillämpar rökfri arbetstid.