Tingdalsskolan söker kreativ musiklärare till årskurs 3-6

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

På Tingdalsskolan arbetar vi i team, varje årskurs för sig. Teamen har stor frihet att inom tydliga ramar utforma arbetet tillsammans med eleverna utifrån Läroplanen.

Som musiklärare på Tingdalsskolan arbetar du med eleverna årskursvis fördelade i tregrupps-system. Du kommer att undervisa elever i åk 3-6. Samverkan sker med pedagogerna på skolan samt med dina musikkollegor i kommunen via det centrala musiknätverket.

Som pedagog stimulerar, varierar och bemöter du eleven utifrån elevens egna förutsättningar och behov. Du utvärderar din undervisning kontinuerligt för att skapa bästa förutsättningar för dina elever.

Förmågan att kunna skapa och bygga relationer är av stor vikt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som
- är legitimerad lärare
- har behörighet i musik
- är tydlig i din ledarroll
- vill väcka nyfikenhet hos eleverna
- tror på elevens egen förmåga
- vill samarbeta med kollegor, gärna i ämnesövergripande projekt
- tror på att utbyte av erfarenheter och kunskaper är fundamentet för ett gott arbetsklimat
- har ambition att förbättra och utveckla ditt ämne genom systematiskt, strategiskt och långsiktigt arbete där du använder de av forskningen påvisade framgångsfaktorerna
- har digital kompetens samt använder IT som pedagogiskt redskap

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-07

Tidsbegränsad till: 2022-06-15

50%
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1061235

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Förmånsportalen Benify, friskvårdsbidrag samt aktiviteter i personalklubb och konstförening.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Enligt lokala arbetstidsavtalet 40+5.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.