Sommarvikarie till Kundtjänst

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

På kundtjänst besvarar vi frågor som kommer från medborgare, företagare, turister, kommunanställda med flera. Det kan exempelvis handla om förskoleplatser, bygglov, socialtjänst och miljöfrågor, där din roll som kundtjänstmedarbetare är att hjälpa kunden till rätt lösning. Kontakten med medborgarna sker via telefon, e-post samt besök. Vi kommer att förse dig med en god introduktion i arbetet.

Tillsammans med fyra kollegor kommer du att ingå i ett team präglat av hög servicekänsla och ett gott samarbete. Vi hoppas att du vill bli en del av detta!

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande under ansökningstiden. Så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker tycker om att arbeta med människor och kundkontakter. Att du är bra på att lyssna och tycker om att vägleda andra.

Har du arbetat några år inom kundtjänst eller med liknade arbete ser vi det som meriterande.

Vidare förutsätter vi att du har hög servicekänsla med ett gott bemötande, du är bra på att kommunicera och ser möjligheter i stället för hinder. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och ha god datorvana.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-06-03

Tidsbegränsad till: 2024-08-16

Sommarvikariat med start 2024-06-03 till och med 2024-08-16, med möjlighet till timvikariat därefter.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1274782

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med erbjudanden och friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att du ska få arbeta inom verksamheten måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten "Begäran om utdrag från belastningsregistret" på www.polisen.se