Personal- och juridikfunktionen söker Löneadministratör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Nu går en av våra löneadministratörer vidare till nya utmaningar och vi söker därför en ny kollega till personal- och juridikfunktionen. Trivs du att arbeta i en mindre kommun där beslutsvägarna är korta och delaktigheten är hög då är du den kollegan vi söker.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör i Jokkmokks kommun arbetar du centralt och stödjer alla kommunens chefer i lönefrågor. Du arbetar med lönerelaterade arbetsuppgifter i hela kedjan från anställning till avslut. Som en del i detta innebär det att skapa rutiner och goda förutsättningar för våra chefer och medarbetare att göra rätt samt vara lyhörd mot organisationen och fånga upp krångliga processer. Du är kontakten mot externa myndigheter vad gäller lönerelaterade frågor. Varje månad kvalitetssäkrar du och verkställer löneutbetalningarna till alla våra anställda. Som stöd i ditt arbete finns ytterligare en löneadministratör, personalhandläggare och personalchef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av löneadministration inom kommun eller landsting och kunskaper i systemet Visma Personec P. Det är även meriterande om du har kunskaper inom det arbetsrättsliga området.

För att trivas med dessa arbetsuppgifter bör du vara en god administratör med förmågan att självständigt planera och strukturera dina arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad och lugn i ditt bemötande och har en vilja att lösa problemen snarare än att söka vem som gjort fel.

Anställningens omfattning

Tillträde 2022-12-01 eller efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   102/2022

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken "Ansök här" och inte via e-post eller pappersformat.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.