jobb just nu!

Personlig assistent, vik

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 700 invånare.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta i verksamhetsområdet Funktionshinder. Du kommer att vara med och göra skillnad och skapa en meningsfull vardag för våra brukare. Arbets-uppgifterna består i att ge stöd i och utanför hemmet utifrån brukarnas behov och önskemål. I arbetet ingår personlig¬ assistans, ledsagning och avlösningsuppdrag.
Du sätter brukarnas behov i centrum och utvecklar brukarens förmåga till ett så självständigt liv som möjligt med delaktigheten i fokus. Du har ett nära samarbete med hemsjukvård, arbetsterapeut, fysioterapeut, god man och arbetsledning inom Personlig assistans. Du utför också vissa arbetsuppgifter efter delegering av Rehabpersonal. Du bidrar till att kvaliteten i verksamheten systematiskt utvecklas och säkras. Arbetsuppgifterna ingår att stötta vid personlig hygien, måltider, städning, samhällskontakter, kultur och fritidsintressen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med utbildning inom vård och omsorg eller som har erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning.
Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett engagemang för människor. Arbetet kräver att Du är ansvarskännande, empatisk, flexibel, samarbetsvillig, kan ta egna initiativ, har en personlig mognad samt är lyhörd för andra människors behov och personligheter. Du som söker är en person som kan tänka dig arbeta vid olika tider på dygnet.
Erfarenhet inom funktionshinderområdet är meriterande men kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Till denna annons ser vi gärna kvinnliga sökande utifrån brukares behov.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-08-01

Tidsbegränsad till: 2019-01-31

Ansökan

Referensnummer:   A799089

Gör ansökan

Övrigt

Intervjuer kommer att hållas löpande under annonstiden.

Öckerö kommun har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med säljare av rekryteringstjänster.