Handledare Trivselteamet Hede

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Letar du en väg till ett varierande jobb och vill vara en del av vår bemanning? Du kan vara den som gör någon annans dag bättre!

Rekrytering- och bemanningsenheten är en del av Personalenheten och samarbetar med tre av kommunens förvaltningar - Lärandeförvaltningen, Social- och omsorgsförvaltningen och Tekniska förvaltningen.

Vårt uppdrag är rekrytering av vikarier och daglig bemanning, samt att vi är en viktig del i kommunens arbete med långsiktig kompetensförsörjning.

Nu söker vi en person för ett längre vikariat på en av kommunens sysselsättnings verksamheter. Trivselteamet Hede är en verksamhet som sysselsätter personer med arbetsmarknadsinsats, även språksvaga personer. Sysselsättningen består bland annat av att anordna rastaktiviteter för barn och unga på skolor eller vid Hedestugan.
Trivselteamet anordnar också för nuvarande teamskapande aktiviteter för
interna och externa personalgrupper.
Verksamheten är under förändring då vi söker en delvis ny inriktning på verksamheten. Sysselsättningen kommer att bestå mer av att röja vandringsleder och liknande kring Hede.

Välkommen med din ansökan!
Arbetsuppgifter

Att sysselsätta, motivera och coacha deltagare. Sysselsättningen består delvis av att anordna rastaktiviteter för barn och unga på skolor eller vid Hedestugan. Hede anordnar också teamskapande aktiviteter för interna och externa personalgrupper.
Städa och hålla ordning i Hedestugan och i närmiljön. Röjning av vandringsleder.

Kvalifikationer

För att passa och trivas i rollen som vikarie behöver du ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta med andra. Du är också:

• Flexibel
• Ansvarstagande
• Initiativtagande
• Personlig mognad

Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Meriterande och önskvärt är motorsågskörkort och /eller röjsågskörkort.

B Körkort är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till det här vikariatet.

Anställningens omfattning

3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1247392

Gör ansökan

Övrigt

Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Här arbetar 3 700 medarbetare inom 300 olika yrken för att få en hel kommun att fungera. Här kan du påverka nutid och framtid, samtidigt som du gör skillnad i människors vardag. Läs mer om oss som arbetsgivare på www.hudiksvall.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi på Rekrytering och bemanning arbetar för att se till att flera av våra förvaltningar är bemannande. Vi jobbar för att de ska ha rätt person på rätt plats vid rätt tid.

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls Kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html