jobb just nu!

Yrkeslärare med inriktning kök och servering till Luleå gymnasieskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Barn- och utbildningsförvaltningen
Skolan i Luleå – en nationell förebild
Våra ledstjärnor är;

- Engagemang och arbetsglädje
- Ansvar, analys och resultat
- Kompetens

I centrala stan finns Luleå Gymnasieby som är ett campusområde som samlar de flesta kommunala gymnasieutbildningarna med nästan 2300 elever. Eleverna i Luleå Gymnasieby skall ges förutsättningar för ett livslångt lärande genom att fokusera på kunskaper, delaktighet, ansvarstagande och ledarskap så att de förbereds för arbetslivet och som samhällsmedborgare i övrigt.

Kontakterna med näringslivet är många och i de lokala styrgrupperna samverkar näringslivet med gymnasieskolan för att skapa goda förutsättningar för eleverna att vara väl förberedda för tiden efter gymnasieutbildningen.

I gymnasieskolan finns även spetsutbildningar i matematik, dans, teater, musik samt nationellt godkända idrottsutbildningar och riksbasketgymnasium.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du ska undervisa vid Restaurang-och livsmedelsprogrammet med inriktning måltidsbiträde, ett tvåårigt nationellt yrkespaket, samt till viss del även undervisa mot elever på nationella gymnasieprogrammet som finns på kvarteret Kungsfågeln, Luleå gymnasieskola.

Du ingår i ett arbetslag och kommer att undervisa i både matlagnings- och serveringskurser.

I arbetsuppgifterna ingår även kontakter med branschen inom området, mentorskap, samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom läraryrket.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad kock med gedigen erfarenhet av yrket; både inom kök och servering. Det är meriterande om du har yrkeslärarexamen och lärarlegitimation i de ämnena du ska undervisa i.

Du har god samarbetsförmåga och vana att hålla många "bollar i luften". Du har god förmåga till struktur och organisation i din vardag. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde 2019-08-16 eller enligt överenskommelse.

Provanställning kan eventuellt komma att tillämpas i 6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A866824

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb