Anläggningsarbetare VA

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

I Askersunds kommun bor det ca 11 500 personer varav vi har 3.080 hushåll och industrier anslutna till kommunalt vatten och eller avlopp. För att klara försörjningen till anslutna abonnenter i centralort och satellitsamhällen har vi fyra vattenverk, fem avloppsreningsverk och 47 mil ledningar.

Arbetsuppgifter

Askersunds kommun, VA-avdelningen inom Tekniska förvaltningen söker en anläggningsarbetare VA med utbildning/erfarenhet.
Tjänsten är underställd avdelningschefen.
Tillsammans med övrig personal på avdelningen delta i drift av distributionsanläggningar för vatten och avlopp. Detta innebär bl.a. förebyggande, förnyelse och akuta anläggningsarbeten. Även vissa tillsynsarbeten kan bli aktuellt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med adekvat utbildning eller med lång väl vitsordad erfarenhet av VA-anläggningsjobb och driftsarbeten inom VA-förvaltning. Diplomutbildningar inom rörläggning och erfarenhet av PE-svetsning samt körkort BE är meriterande. Grundläggande datorkunskaper krävs för tjänsten. Du ska vara ansvarsfull, ha positiv attityd, högt engagemang och lätt för att samarbeta med övriga på avdelningen samt med våra abonnenter. Körkort B är ett krav och skyldighet att kunna ingå i VA-beredskap.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A830947

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag finns.

Övrigt

Välkommen med din ansökan, som vi helst ser att ni gör genom www.offentligajobb.se.
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!