jobb just nu!

Lärare i trä- och metallslöjd till Gylle skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi på Gylle skola arbetar målmedvetet för att eleverna ska nå sin fulla potential och sina mål. Här har under många år skapats en trygg och stadig grund för väldigt många elever.

Vi har en trygg struktur för våra elever där du som personal får samarbeta och utveckla ditt arbete tillsammans i ett av våra arbetslag.

På Gylle skola strävar vi efter att alla våra elever ska bli sedda, hörda och inspirerade till lärande och utveckling. Vi vill ge elever och personal en trivsam arbetsmiljö där alla ska känna sig trygga och visa respekt för varandra och människors olikheter. Därför har lärarna och eleverna har tillsammans på skolan utarbetat ett gemensamt förhållningssätt för hur exempelvis lektioner ska starta, allt för att skapa en trygg och igenkännande miljö oavsett vilket klassrum eleven befinner sig i.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Som lärare i trä- och metallslöjd ansvarar du för planering, genomförande samt uppföljning och utvärdering av undervisning. Du kommer att undervisa i en av våra två välutrustade salar för trä- och metallslöjd där du tillsammans med vår andra trä-och metallslöjdlärare har undervisning.

Det är viktigt att du är en tydlig pedagog som sätter individen i fokus och möter denne där den befinner sig både kunskapsmässigt och socialt. En god samarbetsförmåga mellan kollegor värdesätter vi högt då vi är övertygade om att det är en viktig del i byggandet av en bra skola.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov.

Kvalifikationer

Lärarutbildning mot grundskolans senare år som överensstämmer med tjänsten samt lärarlegitimation. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av arbete som lärare i grundskolan där du har kunskap om skolans styrdokument. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket såväl skriftligt som muntligt.

Som person söker vi dig som är en tydlig ledare i klassrummet. Du är flexibel och möter eleverna där de befinner sig. Du behöver även ha en god samarbetsförmåga.

Anställningens omfattning

Tillträde 2020-08-12 under förutsättning att erforderliga beslut fattas
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A956699

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.