Förskollärare till förskoleklass och fritids, Holmedals skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer.
Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

Arbetsuppgifter

Holmedals skola ligger i västra delen av Årjängs kommun. Det är en F-6-skola i B-form med cirka 70 elever och 11 personal.
Förskoleklassen och fritidsavdelningen är i gemensamma lokaler.

Vi söker nu förskollärare i förskoleklass men viss tjänstgöring kan komma att ske på fritids under förutsättning att vakans uppstår.

Vi har ett välfungerande stödsystem som siktar på att fånga upp eleverna snabbt och sätta in stöd tidigt. Det finns speciallärare, specialpedagog, kurator, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare och genom elevhälsan finns tillgång till skolpsykolog och skolläkare.

Kvalifikationer

Vi ser fram emot att du som legitimerad förskollärare vill arbeta hos oss och vara med att utveckla skolan i en riktning där en trygg och tillåtande lärandemiljö står i fokus.

Utdrag ur belastningsregistret kommer krävas.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-02

Tidsbegränsad till: 2021-12-31

Med möjlighet till förlängning.
75 100 % beroende på önskemål och verksamhet.

Ansökan

Referensnummer:   A1027971

Gör ansökan

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.