sommarvikarier korttiden

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Vad innebär det att arbeta på korttidsenheten?
I ditt arbete på en korttidsenhet får du möjlighet att utveckla och använda din fulla kompetens. Arbetet utgår från myndighetsbeslut med tydliga mål utifrån individens behov. Det ska leda till en god och säker vård och omsorg där omsorgstagaren genom delaktighet kan känna meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet i sin livssituation.

Arbetssättet på en korttidsenhet är rehabiliterande och personcentrerat. Insatserna följs regelbundet upp på team-möten och samverkas på olika planeringsmöten tillsammans med omsorgstagaren, anhöriga, biståndshandläggare och övriga professioner på enheten. Arbetet innebär att ge individuell omsorg, omvårdnad och service, det ingår att hjälpa till vid måltider, personlig hygien och tvätt. Målet med vårt arbete är att omsorgstagarna ska kunna återgå till ett så självständigt och oberoende liv som möjligt.

Kvalifikationer

Vi prioriterar dig som är utbildad eller är under utbildning till undersköterska, vårdbiträde eller annan utbildning inom hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av omsorgsarbete och har du erfarenhet av specifikt äldrevården är det extra meriterande. Det är också meriterande om du tidigare har arbetat med social dokumentation. Du kan ställa om efter verksamhetens behov och snabbt prioritera ifall en akut situation uppstår.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, tveka därför inte att söka redan idag!

Anställningens omfattning

Snarast efter överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A1131960

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.