Fysioterapeut till hemsjukvården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och utveckla framtidens hemsjukvård i vackra Vadstena?
Vi behöver förstärka vårt rehabteam och söker därför en fysioterapeut. Fler har behov av sjukvård i hemmet och på våra särskilda boenden. Vi behöver dig och din kunskap. Arbetet inom hemsjukvården i Vadstena är fritt och utvecklande med stora möjligheter att vara med att utforma nära vård och rehabilitering. Vi arbetar för att ge alla våra patienter bästa möjliga hälsa, självständigt liv med inflytande över vardagen samt en trygg och hållbar sjukvård. För oss är en personcentrerad vård viktig där vi har fokus på vårdkvalitet och patientsäkerhet. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Vi är ett arbetsteam där vi bryr oss om varandra.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut hos oss har du ett viktigt arbete som du verkligen kan vara stolt över. Vi gör stor skillnad för andra människors hälsa, livskvalitet och glädje där du ansvarar för habilitering och rehabilitering. Det innebär att undersöka, bedöma, utveckla, följa upp och utvärdera individens unika förutsättningar och funktioner för aktivitet och delaktighet. Du förskriver individuella hjälpmedel och bedömer behov av arbetstekniska hjälpmedel. I tjänsten ingår att vid behov utbilda omvårdnadspersonal. Du följer upp insatser och åtgärder som utförs och dokumenterar enligt gällande lagstiftning.
Du har ett nära samarbete med kollegor i rehabteamet, övriga yrkesprofessioner inom hemsjukvården och omsorgspersonal på särskilda boende samt vårdgrannar inom regionen. Du arbetar både inom ordinärt och särskilt boende. I det dagliga arbetet finns god stöttning och samarbete mellan kollegor i teamet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Det är meriterande om du har erfarenhet av hemsjukvård.
Arbetet ställer krav på att du kan fatta självständiga beslut. Att du har ett flexibelt synsätt och ser möjligheter i förändringar och anpassar arbetet utifrån rådande omständigheter och verksamhetsbehov. Vi vill att du har ett empatiskt bemötande, är lugn och stabil. För att lyckas i rollen behöver du ha ett strukturerat arbetssätt där du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt.

Krav B-körkort (manuell)

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   11/2023

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan". Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.