jobb just nu!

Konferensvärdar och tentamensvakter

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker konferensvärdar och tentamensvakter till CFL Söderhamn.

Arbetsuppgifter

Som konferensvärd är det du som tar emot, informerar och ser till att finnas till hands för konferensdeltagarna under hela vistelsen. I tjänsten ingår bland annat konferensteknik med förberedelser inför möten, möblering samt hjälp med teknikuppstart av konferenser.

Arbetet som tentamensvakt innebär att hålla ordning, kontrollera och övervaka studenterna under tentamenstillfället. Du kommer även att sköta praktiska och administrativa uppgifter i samband med tentamen.

Du behöver en god förmåga att arbeta självständig då arbetet innebär stort eget ansvar. Du arbetar oftast ensam under dina arbetspass.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara vårt ansikte utåt. Du är ansvarsfull med en positiv attityd och flexibel eftersom det stundtals kan uppkomma arbetspass med kort varsel.
Att du har en hög känsla för service och gott bemötande ser vi som en självklarhet, stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A983101

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!