jobb just nu!

Lärare i engelska och samhällskunskap till Rekarnegymnasiet!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker nu en kollega i engelska och samhällskunskap som vill vara en del av vårt team. Som lärare hos oss har du höga förväntningar på dig men också stor frihet och tillit från skolledning. Du har möjlighet att själv påverka ditt arbete i stor utsträckning. Till exempel har vi inga arbetslagsledare utan tillsammans fördelar vi arbetsuppgifterna mellan oss pedagoger utifrån intresse och behov. Det är viktigt att du vill vara med i arbete tillsammans med dina kollegor och skolledning för att eleverna på Rekarne ska få de bästa förutsättningarna för deras skolgång.

Vi är en stor skola med 1400 elever och en personalstyrka på 180 personer varav 130 av oss är pedagoger. Vi har en god psykosocial arbetsmiljö med en personalförening vi är stolta över. Personalföreningen RMBK står för Rekarne må bra klubb och anordnar aktiviteter varje månad för vår personal.

Arbetsuppgifter

I tjänsten arbetar du tätt med övriga lärare med utgångspunkt från styrdokument och beslutade handlingsplaner. Du kommer undervisa på högskoleförberedande program i första hand, men även på yrkesprogram och introduktionsprogram. Vi använder oss av läroplattformen itslearning. I tjänsten ingår också mentorskap vilket betyder att du kommer ha nära kontakt med vårdnadshavare samt få stöttning från vårt elevhälsoteam bestående av kurator, specialpedagog och skolsköterska.

Kvalifikationer

Du som trivs hos oss drivs av att ha stor frihet och vill arbeta med kompetenta kollegor. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi ser att du har lätt att skapa förtroendefulla relationer, är drivande samt har ett strukturerat arbetssätt.

Vi söker dig som har en lärarexamen med behörighet att undervisa i engelska och samhällskunskap på gymnasienivå. Du ska även ha tidigare erfarenhet från pedagogisk verksamhet samt arbetat utifrån gällande läroplan, via VFU eller tidigare arbetsplatser. God förmåga att uttrycka sig i svenska samt goda IT-kunskaper ser vi som ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   4969

Gör ansökan

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas i samband med anställning inom grundskolan.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.