Anläggningsarbetare inom gata/park-avdelningen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det vi uträttar. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Askersunds kommun söker en anläggningsarbetare till Tekniska förvaltningens gata/park-avdelning.

Arbetsuppgifter

Som anläggningsarbetare kommer du att jobba med varierande arbetsuppgifter såsom nyanläggning, vägunderhåll, vägskyltar, traktorkörning och stensättning.
Du skall ha kunskaper i nyanläggning, vägunderhåll, snö- och halkbekämpning samt kunna läsa av ritningar.
Stationeringsort är Askersund och beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av liknande arbete och har en så allsidig kunskap som möjligt av de olika arbetsuppgifterna. Godkänd och genomförd gymnasieutbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har utbildning inom säkerhet på väg, heta arbeten, motorsågskörkort, ABC-körkort, förarbevis för hjullastare, kan hantera avvägningsinstrument och arbetat inom offentlig verksamhet.

Krav är B-körkort.

Som person är du social, positiv och trivs med att jobba i ett lag. Du har ett eget driv, tar för dig och håller hög kvalitet på de jobb som du utför.

Anställningens omfattning

Anställning sker om erforderliga beslut fattas. Tillträde efter överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas, 6 månader. Beredskap ingår i tjänsten.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1058080

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag finns.

Övrigt

Välkommen med din ansökan, som vi helst ser att ni gör genom www.offentligajobb.se. Det går också bra att skicka mail till britt.lindblom@askersund.se (bifoga då ditt CV, ett personligt brev samt ange vilken tjänst du söker).

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!