jobb just nu!

Semestervikarier Sjuksköterskor

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Östra Göinge kommun med drygt 14 900 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Vill du vara med och göra skillnad för våra medborgare i Östra Göinge i sommar och få uppskattning varje dag? Det här är omväxlande och stimulerande jobb där du arbetar för människor som behöver dig.

Att arbeta i Hälsa och Omsorgs verksamhetsområde innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang.

Vi söker semestervikarier inom bland annat hemtjänst, äldreomsorg och nattpatrull under juni, juli och augusti. Du som kan arbeta under hela sommaren prioriteras då det är viktigt för våra brukare att träffa samma personer och lära känna dem.

Vad du än väljer ska du kunna bemöta människor på ett bra sätt och tycka om att ge stöd, hjälp och omtanke.

Arbetsuppgifter

I kommunen arbetar vi med hemsjukvård både inom särskilt boende och ordinärt boende. Vi arbetar i team och har nära samarbete med andra vårdgivare.

Du arbetar med medicinska bedömningar, läkemedelshantering samt stöd och rådgivning till omvårdnadspersonalen. Sjuksköterskan har till uppgift att samordna och planera de samlade hälso- och sjukvårdsinsatserna för den enskilde vårdtagaren och att ha kontakt med anhöriga.

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt i samarbete med övrig vårdpersonal. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete. Bilkörning förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer

-Du är legitimerad sjuksköterska
-Distriktssjuksköterskeutbildning är önskvärt.
-Körkort är ett krav.
-Din personliga lämplighet är viktig.

Anställningens omfattning

Vikariat under ordinarie personals semesterperiod. Tillträde sker enligt överenskommelse.
100 %
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A835410

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi tillämpar löpande rekrytering

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.