Anläggningsarbetare till Gatukontoret

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.


På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Samhälls- och infrastrukturfunktionen består av Fastighetskontoret, Gatukontoret, Matpoolen och Städpolen.
Inom Gatukontorets verksamhet finns totalt 17 anställda. Gatukontoret ansvarar för att ge invånarna god service inom verksamhetsområdena vatten/avlopp, gator, park Vintermarknaden samt avfallshantering och miljöstationerna.

Din anställning är initialt tidsbestämd men det kan finnas möjlighet till förlängning inom någon av gatukontorets verksamheter.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha din tjänst inom vatten och avlopps avdelningen som projektanställd för att stödja ordinarie personal. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta med det fortlöpande underhållet av kommunens vatten och avloppsnät. Utöver detta förekommer säsongbetonade arbetsuppgifter kopplat till gatukontorets övergripande förehavanden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som person är engagerad, välorganiserad och säkerhetsmedveten. För att trivas hos oss ska du vara utåtriktad och motiveras av att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt.
Du har förmåga att kunna arbeta självständigt, samtidigt som det är viktigt att du kan samarbeta och kommunicera med andra, både internt och externt.

B-körkort är ett krav, C-kort är meriterande.
Utbildning och/eller erfarenhet av VA jobb är meriterande.
God fysik samt kunna ge/ta instruktioner på svenska.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-02-01

Tidsbegränsad till: 2021-08-31

6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   03/2021

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.