jobb just nu!

Speciallärare till grundsärskolan 1-6 i Lenhovda

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Arbetsuppgifter

Till vår grundsärskola söker vi nu speciallärare med inriktning utvecklingsstörning. Annan relevant pedagogisk utbildning kan också komma i betraktning. Du kommer att vara ansvarig pedagog för några av våra elever i grundsärskolan. Du utgår från elevernas behov och olika förutsättningar när du planerar och genomför din undervisning. Till din hjälp i det dagliga arbetet har du engagerade och flexibla elevassistenter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad speciallärare med inriktning utvecklingsstörning.
Du är professionell i din yrkesroll, tar ansvar och är engagerad. Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa relationer och samverka med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ska vara lösningsinriktad och se möjligheter, vara flexibel och kunna planera efter elevernas behov. Vi söker dig som vill utgöra en skillnad för våra elever! Välkommen med din ansökan.

Vi genomför löpande rekrytering.

Anställningens omfattning

Tillträde: Enligt överenskommelse
80 - 100 %

Ansökan

Referensnummer:   A918063

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.