jobb just nu!

Socialsekreterare med inriktning Vuxna

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.Arbetsuppgifter

Som socialsekreterare hos Socialtjänst över 18 år, arbetar du utifrån en helhetssyn och bemöter individen med utgångspunkt i att stärka den egna förmågan. Dina främsta arbetsuppgifter blir att utreda och bedöma behov och utifrån detta fatta beslut enligt Socialtjänstlagen, LVM och LVU. I dina arbetsuppgifter ingår även att göra uppföljningar samt att ge råd och stöd till individer.

Arbetet är till stor del självständigt men du kommer att välkomnas av ett team som utgörs av två socialsekreterare med stort engagemang för arbetet inom socialtjänsten. Vi har roligt och finns till för varandra. Här går vi gärna in till varandra för att fråga om råd eller utbyta tankar och idéer.

I Eslöv har vi förmånen att ha tillgång till en väl utvecklad öppenvård i form av olika typer av stöd och behandlingsformer. I arbetet med våld i nära relationer har vi en kommunal samordnare som stöd för samverkan mellan myndigheter och förvaltningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad Socionom. Erfarenhet av myndighetsutövning är ett krav och erfarenhet av att arbeta med våld i nära relationer är meriterande. Gällande våld i nära relationer är det önskvärt med kunskap om bedömningsinstrument så som FREDA, Patriark och/eller SARA. Erfarenhet av MI, ASI samt ADAD vid missbruksutredning är en stor fördel.

Humor är en viktig egenskap som vi värderar högt.

För att lyckas i din roll som socialsekreterare här hos oss kommer du att få en ordentlig introduktion som är skräddarsydd utifrån dina egna förutsättningar så att du har rätt stöd för att lyckas i ditt uppdrag.

Omvärldsbevakning och utveckling ligger oss varmt om hjärtat och här i Eslöv präglas vårt tankesätt av våra värdeord; nyskapande, engagemang och allas lika värde.

Körkort är ett krav då möte med klienter på skyddade boenden ofta förutsätter detta.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C25038 - 2019

Gör ansökan

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.