jobb just nu!

Grundskollärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att Du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har Du genuina möjligheter att på ett naturligt och enkelt sätt vidareutveckla Ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter.

Placering Vuollerim skola.
Vuollerim skola är en grundskola F–5 med ca 40 elever. Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta utveckla och berika vår skola. För dig med lärarlegitimation erbjuds tillsvidareanställning. Vid eventuellt avsaknad av behöriga tidsbegränsas anställningen tom 2019-06-19. Det är då meriterande att ha erfarenhet av arbete med barn.

Arbetsuppgifter

Som lärare ska du genom ett tydligt ledarskap i klassrummet arbeta för hög målupfyllelse och motiverade elever utifrån läroplanens intentioner. Du ansvarar bland annat för att enskilt och tillsammans med kollegor planera, dokumentera, genomföra, reflektera och utvärdera verksamheten.

Kvalifikationer

• Du har lärarlegitimation.
• Din undervisning kännetecknas av balans mellan en tydlig pedagogisk planering och utrymme för elevernas initiativ och frågeställningar.
• Du är en förebild och ser förtroendefulla relationer samt höga förväntningar på eleverna som en utgångspunkt för framgångsrikt lärande.
• Du är positivt och trygg som person.
• Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med elever och vuxna.
• Du bidrar till skolans värdegrundsarbete med ett demokratiskt förhållningssätt som uppmuntrar till inflytande och samspel.
• Du ser IT som en naturlig del i arbetet med eleverna och som ett hjälpmedel i det systematiska kvalitetsarbetet.
• Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med elever som av olika skäl behöver extra anpassningar i undervisningen samt erfarenhet av läsinlärning i årskurs 1.
Vi hoppas att du vill berika oss med just dina kunskaper, tankar och idéer!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-01-07

Ansökan

Referensnummer:   132/2018

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.
För mer information se www.jokkmokk.se