Undersköterska – Hemtjänst till bilgrupp/ ytterområdet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du ha ett arbete där du får göra konkret skillnad för människor varje dag? Som undersköterska i hemtjänsten får du möjlighet till ett varierat jobb där ingen dag är den andra lik. Tillsammans tror vi på att forma den bästa hemtjänsten för våra invånare.

Nu söker vi ytterligare Undersköterskor som vill vara en del av vårt fenomenala team! Tjänsterna riktar sig till hemtjänstgrupperna som verkar inom vårt ytterområde.

I Askersunds kommun finns fem hemtjänstgrupper och en nattpatrull. Det är tre centrala hemtjänstgrupper och två grupper som arbetar i ytterområden. I hemtjänsten arbetar det undersköterskor och vårdbiträden. Vi arbetar i team med enhetschef, sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, och det erbjuds ett omväxlande arbete med möjlighet till personlig utveckling. Ta chansen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

• Ge personlig vård och omsorg i det egna hemmet, utifrån den enskildes individuella behov.
• Som fast omsorgskontakt planera och följa upp vården och omsorgen med individens behov i centrum. Som fast omsorgskontakt ska du arbeta aktivt för att bygga upp trygga relationer som grundar sig på tillit och förtroende.
• Dokumentera i verkställighetsjournaler, genomförandeplaner och i våra verksamhetssystem.
• Arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt.
• Utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation eller instruktion av sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut.

Du kommer tillhöra ett team med olika yrkesprofessioner där vi arbetar med individens behov i centrum, utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt för att bibehålla och stärka våra kunders förmågor. Detta gör vi genom ett tvärprofessionellt arbete tillsammans med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Arbetstiden är förlagd till vardagar, kvällar och helger, inklusive storhelger.

Kvalifikationer

För att arbeta hos oss ska du vara minst 18 år. Vi ser gärna att du har en avslutad utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet och har ansökt om skyddad yrkestitel. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom omvårdnadsarbete och goda referenser från tidigare sysselsättning.

Du har förmågan att arbeta med andra människor, att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Vidare har du ett professionellt bemötande gentemot brukare, närstående och kollegor.

Du kan självständigt planera och strukturera arbetet. Det är viktigt att du respekterar fattade beslut samt bidrar till verksamhetens utveckling och en god arbetsmiljö.

Vi vill att du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med brukare, anhöriga och övrig personal samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver. Vi ser gärna att du har god datavana och ett intresse för digitalisering.

Tjänsten kräver körkort B och cykelkunskaper.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt jobb är inte alltid enkelt, men alltid meningsfullt. Tycker du att detta låter spännande och utmanande kan du vara rätt person för oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsstart: Enligt överenskommelse. Interjuver sker löpande så tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C154398

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

• Friskvårdspeng
• Trivselpeng
• Fri tillgång till kaffe och annan varm dryck på jobbet, inga kaffekassor här!

Övrigt

Observera vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Askersunds kommun vill erbjuda alla våra medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Där alla bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det vi gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Vi vill att Askersunds kommun ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård, pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala samt deras omgivningar finns. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!


Vi känner oss stolta över vårt Askersund! Besök gärna: https://www.visitaskersund.se/