Grundskollärare F-3, Grillbyskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Grillbyskolan är en liten F-6-skola där alla känner alla vilket skapar stor trygghet och trivsel. Vi har omkring 180 elever och cirka 25 medarbetare. Vi finns i samhället Grillby 16 kilometer från Enköping med goda pendlingsmöjligheter från Stockholm, Uppsala och Västerås. Verksamheten bedrivs i en fin miljö med närhet till naturen.

Våra medarbetare är välutbildade och tar del av varandras kompetenser genom samarbete i lärlag. Då vi är en mindre skola har vi ett utvecklande kollegialt utbyte med gemensamma träffar varje vecka och vi fortbildar oss gemensamt. Vår styrka är att vi är flexibla och ser positivt på förändringar. Vi har en samsyn kring att söka svar på elevers svårigheter i lärmiljö och undervisningssituationer och inte hos eleven själv.

Vi följer kontinuerligt och strukturerat upp elevernas lärande under läsåret. Vi äger och tar ansvar för våra resultat. Grillbyskolan ger eleverna möjlighet att tidigt arbeta med olika digitala verktyg.

Vi strävar efter att elever, personal och vårdnadshavare ska känna en stor trygghet och trivsel hos oss. Eftersom skolan inte är så stor skapas en miljö där alla känner alla.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvärderar du din undervisning utifrån styrdokumenten. I arbetsuppgifterna ingår det att bedöma och dokumentera elevernas kunskapsutveckling i vårt digitala system. Läroplanens kapitel 1, 2 och 3 ska vara väl synlig i din undervisning. Du tar aktivt ansvar för att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Som lärare tar du ansvar för dina resultat, vilka är alla dina elevers utveckling i enlighet med styrdokumenten. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med vårdnadshavare och berörda myndigheter.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i förskoleklass.

För att du ska vara den person som vi söker så krävs det att du har en positiv, flexibel och lösningsfokuserad grundsyn. Du är trygg i dig själv med god självinsikt, är en lagspelare, men har också förmåga att arbeta självständigt.

Som person är du engagerad och har ett stort intresse i varje enskild elevs kunskapsutveckling och sociala utveckling. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du ska ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheterna i förändringar.

Du kan samarbeta genom att skapa goda relationer med andra, är lyhörd och har förmåga att sätta dig in i andras perspektiv. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Förutom behörighet kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-10

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C51541

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.