jobb just nu!

Förstelärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Rombergaskolan är en f-6 skola med ca 280 elever och ca 40 personal. Eleverna kommer från närområdet och kransorterna. Kollegialt lärande och gott samarbete är vår styrka på Rombergaskolan. Nu söker vi en förstelärare med uppdraget "bedömning för lärande" samt klasslärare till lågstadiet. Om du är en pedagog som brinner för lärande och undervisning, skolutveckling och bedömning för lärande så är du varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Klasslärare i F-3 samt förstelärare med uppdraget "Bedömning för lärande".
Utifrån klassläraruppdraget innebär det att du tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och bedöma och utvärdera din undervisning utifrån styrdokumenten. Läroplanens kapitel 1 och 2 ska vara väl synliga i din undervisning. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med vårdnadshavare och berörda myndigheter.
Bedömning för lärande är ett utav våra tre fokusområden på skolan och uppgiften utifrån försteläraruppdraget innebär att utveckla det kollegiala arbetet i bedömning för lärande.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation

Lärarexamen

Kvalifikationer för att få tjänsten
-Minst fyra års vitsordat arbete med undervisning
-Visat särskilt god förmåga att förbättra elever resultat och ett start intresse för att utveckla undervisningen
-Bedöms som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisning.

Som förstelärare hos oss ser vi dig som har god pedagogisk insikt samt har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du ska även kunna anpassa sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.
Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer. Du tar ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver skolans processer vidare.
Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat i prioriteringar, planering och agerande. Du ska kunna förändra din inriktning när målen ändrar sig. Du ska även vara lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-01-11

Snarast möjligt.

Ansökan

Referensnummer:   C42767

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.