jobb just nu!

Vi söker en resultatenhetschef till omvårdnadsboendet Gläntan i Fjärdhundra

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Vi söker nu en resultatenhetschef till Gläntans äldreboende och Fjärdhundra hemtjänst. Gläntan består av fyra enheter med åtta boende per enhet, varav en har demensinriktning. Verksamheterna har 45 medarbetare samt ett antal vikarier.

Gläntan ligger mitt i Fjärdhundra samhälle som omges av ett vackert och fridfullt jordbrukslandskap.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är redo att ta ett övergripande ansvar för hela verksamheten. Det innebär att du säkerställer att de boendes behov tillgodoses, kvalitén på omvårdnaden är god och att Gläntan är en bra arbetsplats för dig och dina medarbetare.

Ditt chefsansvar omfattar ansvar för medarbetare, verksamhet, ekonomi och arbetsmiljö. Du kommer gå en utbildning i Utvecklande ledarskap som följs upp årligen. Du ingår också i ett lärande chefsnätverk och det finns möjlighet till enskild chefscoaching.

Som resultatenhetschef är du väl insatt i äldre personers livssituation. Att ha en helhetssyn på kunderna och utgå från ett salutogent synsätt ska prägla ledarskapet.

Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete med plats i äldreomsorgens ledningsgrupp där vi tillsammans utvecklar en trygg och personligt utformad äldreomsorg.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning och chefserfarenhet.

Du har lätt för att samarbeta med andra och är prestigelös samtidigt som du kan ta en tydlig ledarroll. Enköpings kommun har en hög ambitionsnivå inom ledarskapsfrågor och vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga ledarskapsförmågor. Till exempel din förmåga att leda, motivera och skapa rätt förutsättningar för medarbetarna att effektivt nå gemensamma mål. En stor del av uppdraget är att anpassa och utveckla verksamheten utifrån befintliga resurser.

Du behöver vara säker i rollen som arbetsgivare och ha en tydlig strategisk förmåga. Vi tror att du gillar utmaningar och att arbeta brett med olika arbetsuppgifter.

Då det förekommer bilkörning inom ramen för uppdraget krävs körkort B.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   C31075

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.