Malung-Sälen kommun söker sommarvikarie som Personlig assistent på Gotland

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett meningsfullt arbete i sommar där du varje dag bidrar till att brukaren kan leva ett så självständigt och aktivt liv som möjligt?

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent under en period i sommar med placering på Gotland. I dina arbetsuppgifter ingår för yrket sedvanliga arbetsuppgifter som är att:

• stötta brukaren i allt det dagliga
• vara brukaren behjälplig med sin personliga omsorg
• utföra hushållsuppgifter hos och med brukaren

Arbetstiden är enbart schemalagd till dagtid

Det är ett varierande arbete som innefattar det dagliga i en persons liv och tjänsten innebär schema på dagtid och vid något enstaka tillfälle även på kvällen. Brukaren använder rullstol.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom omvårdnad och tidigare erfarenhet av yrket men det är inget krav.

Som personlig assistent förväntas du ha en stor empatisk förmåga. Du har förmågan att stödja brukare för att på bästa vis möjliggöra att hon eller han kan leva det liv som önskas. Du trivs att jobba självständigt likväl som tillsammans med någon annan personlig assistent. Vi ser gärna att du har en god fysik.

I denna roll krävs det goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift då rollen innefattar dokumentation och att vara brukaren behjälplig.

För att klara av tjänsten är körkort ett krav. I rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Då placeringen är på Gotland står Sälen-Malungs kommun för boende och traktamente vid behov. Semestervikariatet sträcker sig under en tio-veckorsperiod med start vecka 27. Är du intresserad av delar av perioden kan även perioder från två veckor och uppåt vara intressant.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-07-03

Vikariatet är högst tio veckor. Även kortare perioder på två veckor eller mer kan vara intressant Eller vid annat datum enligt överenskommelse
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   C126389

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Traktamente samt ordnat boende om så är nödvändigt

Anställning

Arbetstid: Schema.
Dagtid

Övrigt

Vid en eventuell anställning behöver du lämna ett utdrag ur belastningsregistret till Malung-Sälen kommun. Du beställer detta själv via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.

Tjänsten kommer tillsättas när erfoderliga politiska beslut är fattade.

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.