Målare Solatum Hus&Hem AB

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Solatum Hus&Hem AB.

I Sollefteå kommun har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot bolagets övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!

Solatum Hus&Hem AB ägs av Sollefteå kommun och är ett allmännyttigt kommunalt bostadsföretag. Företagets affärsidé är att tillhandahålla ett tryggt boende samt ändamålsenliga lokaler, allt i trivsam miljö. Företaget har drygt 1100 lägenheter och förvaltar enligt avtal kommunens fastigheter såsom skolor, förskolor, brandstationer m.m. Företaget har 70-talet anställda.

Arbetsuppgifter

All typ av förekommande måleriarbete i vårt fastighetsbestånd.
Som målare arbetar du med allt inom målning, Framförallt med Lägenhetsmålning, reparation av sprickor, spackling, bredspackling, tapetsering, utjämning, sommartid kan utomhusmålning bli aktuell.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Självgående och gillar att ta ansvar för hela processen men inköp, kontakt med hyresgäster och övriga entreprenörer i den aktuella renoveringen, Punktlig, ärlig, kommunikativ, flexibel, social, samt gillar kundkontakter.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-01-10

Vi kommer att ta hänsyn till eventuella uppsägningstider.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1247054

Gör ansökan