Lärare i engelska och tyska till Skrantaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid.
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

https://karlskoga.se/omkarlskoga

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla.

Skrantaskolan är en 7-9 skola, belägen i Karlskogas södra stadsdel. Skolan har idag ca 370 elever. Skolan har en Förberedelsegrupp.
Tillsammans arbetar mentorer och resursteam, bestående av både pedagoger, kuratorer och fritidsledare, med att skapa en trygg miljö för eleverna för att främja deras lärande och utveckling.
Du kommer att arbeta med dina kolleger i ämneslag och arbetslag. Du kommer att vara mentor för ett antal elever som du kontinuerligt följer upp. Varje elev har en Chromebook och vi arbetar med digitala läromedel i de flesta ämnena. Under en treårsperiod kommer skolor i Karlskoga kommun samverka med Skolverket avseende Nyanländas lärande. Allt för att förbättra förutsättningarna för våra elever som är nyanlända eller flerspråkiga.
Om du är intresserad av att arbeta i arbetslag och ser lärande som en ständig process är du välkommen med en ansökan till oss.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i engelska och tyska i årskurserna 7, 8 och 9. I tjänsten ingår mentorskap för en grupp elever.
Genom goda kunskaper inom dina ämnen och tydliga ledaregenskaper skapar du en miljö där eleverna utvecklas på bästa sätt.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är behörig att undervisa i engelska och tyska samt gärna har erfarenhet av undervisning i årskurserna 7-9.
Det är en självklarhet att du har intresse för skolutveckling samt har en god samarbetsförmåga.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   BUN 2022-00038

Gör ansökan

Övrigt

Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.