Förskollärare till Fyrklöverns förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och göra skillnad för barnen på förskolan Fyrklövern?

Förskolan har nyss genomgått en omorganisation där till viss del nya arbetslag och barngrupper skapats. Vi har en stark utvecklingsambition, där ledare och pedagoger arbetar tillsammans för att erbjuda en trygg, rolig och lärorik utbildning för våra barn. Samarbetet med vårdnadshavare är också en viktig del av densamma.

Under läsåret arbetar vi extra mycket med normkritik och lekbaserat lärande och bygger vidare på våra pedagogiska miljöer. Förskolan har en viktig roll i bostadsområdet och vi arbetar mycket med språk och kultur som bas i vårt uppdrag. Det är en givande och intressant miljö att arbeta inom som varje dag ger oss feedback på att vi utför ett viktigt och utvecklande uppdrag.
Fyrklövern ligger nära natur och kultur, men har också goda förbindelser till andra delar av Borlänge.

Området förskolan ligger i är under utveckling och en ny park för barn, unga och vuxna har precis byggts alldeles i närheten av förskolan. I skogen i närheten finns en etablerad, "riktig" trollskog där fåglar och andra djur gärna tittar fram när vi är på besök.

Alla pedagoger på förskolan har genomgått utbildning i Vägledande samspel ICDP och många har även fyllt på med utbildning i TAKK. Vi utvecklar dessutom hela tiden vår kompetens genom studiecirklar, föreläsningar och kollegialt lärande. Vi har väl etablerade och utvecklande forum och nätverk på förskolan där pedagogiken vi arbetar med diskuteras och utmanas.

Vill du dessutom ha en rektor som har ett genuint intresse för det pedagogiska arbetet på förskolan och fungerar som reflektionspartner ska du söka dig till oss.

PÅ VÅR FÖRSKOLA ERBJUDS DU;
• Två timmars reflektionstid i arbetslaget varje vecka (en gång/månad fyra timmar)
• Egen reflektionstid
• Kompetensutveckling
• Nätverk och pedagogiska forum
• Fördjupade diskussioner i förskollärargruppen
• Pedagogisk måltid
• Friskvårdsbidrag
• Möjlighet att omvandla semesterersättningen till semesterdagar.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet


Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare hos oss är du ledare i arbetslaget och ni arbetar tillsammans med att skapa förutsättningar för ett lustfyllt lärande för alla barn i vår verksamhet.

Självklart delar du vår ambition att ständigt utveckla vår förskola samt reflekterar över ditt bidrag till att barnen möter en trygg, rolig och lärorik verksamhet hos oss.

Kvalifikationer

VI SÖKER DIG
• som är utbildad förskollärare
• som är väl förtrogen med förskolans läroplan
• som har god kommunikativ förmåga och goda ledaregenskaper.
• som har ett positivt förhållningssätt och förmåga att samarbeta med barn, vårdnadshavare och övriga pedagoger på förskolan.

Erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg och flerspråkiga barn i förskolan, samt utbildning i ICDP och TAKK är meriterande. Tjänsten ställer krav på mycket god svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


FÖRSKOLLÄRARE ELLER LÄRARE LÄGRE ÅLDRAR MED INRIKTNING 1-5 ÅR.
Har du uppnått 180 hp/210 hp av din utbildning till lärare lägre åldrar inriktning 1-5 år, eller om du planerar ett uppehåll i dina studier, är du också välkommen att söka så att vi kan diskutera en kommande anställning!

För tillsvidareanställning efter 20131201 krävs LEGITIMATION MED BEHÖRIGHET FÖR FÖRSKOLAN. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-03-07

Eller enligt överenskommelse.

Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1083573

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.