jobb just nu!

Anläggningsarbetare till VA-enheten, ledningsnät

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 900 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.Valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025.

Arbetsuppgifter

VA-enheten svarar kommunens allmänna VA-verksamhet. Till uppdraget hör drift och underhåll av ledningsnätet i hela kommunen. Du ingår i en arbetsgrupp som består av 2 anläggare + 2 externa personer, en lastbilschaufför och en grävmaskinist.
Vi söker anläggare som ska arbeta med drift- och underhållsarbeten.
I tjänsten förekommer akuta reparationer på vatten- och avloppsnätet, planerade underhålls- och nyanläggningsarbeten, arbete med beläggningar på kommunens gator samt andra förekommande arbeten inom VA och gata

Kvalifikationer

Vi söker dig som har anläggningsteknisk utbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig och erfarenhet från rör- och anläggningsarbeten.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, där du som person bör vara engagerad och driven. Du är ansvarsfull, noggrann och flexibel.
Du har B-körkort.
Du ska tycka om fysiskt arbete utomhus.

Övriga önskvärda kvalifikationer:
Säkerhet på väg utbildning
Utmärkningsansvarig utbildning
Certifikat för PE svetsning
BE-körkort
Heta Arbeten
Schakta säkert utbildning
Truckutbildning/hjullastare

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   502e/2020

Gör ansökan

Övrigt

Vi kommer intervjua personer efterhand som ansökningar kommer in till oss, så vänta inte med att skicka in din ansökan!