Handledare riktat mot unga vuxna

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer.

Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

Arbetsuppgifter

Som handledare kommer du arbeta nära och direkt med unga vuxna. Du kommer ansvara för att hitta sysselsättningar och aktiviteter till unga vuxna och utifrån behovsanpassade mål. Arbetet innebär även att du dagligen handleder och instruerar gruppen utifrån genomförandeplanen. En stor del i arbetet kommer vara att motivera och coacha i allt ifrån praktiska uppgifter till vardagliga frågor. Det innebär att du har en empatisk förmåga i kombination med ett professionellt bemötande som ska leda till att ni gemensamt hittar olika vägar som bidrar till att individen når sina mål till egen försörjning eller utbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning med inriktning hantverksyrken, så som till exempel bygg och anläggningsprogrammet eller liknande. Utöver din utbildning har du även erfarenhet kring området. Arbetet kräver god praktisk förmåga och vi ser gärna att du är duktig på att inspirera och handleda.
Meriterande om du är van att arbeta med och handleda praktikanter. Erfarenheter av att möta ungdomar som har psykisk ohälsa, funktionsnedsättning, missbruk eller en samsjuklighet.
Du tror på individens förmåga och är skicklig på att motivera och lära ut. Att se människor växa är en drivkraft och du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du är tydlig och uthållig, med en förmåga att skapa struktur och ordning i din egna och andras vardag. Du är duktig på att skapa relationer och knyta kontakter med din omgivning.
Giltigt B-körkort.
Vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-12-31

Med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A1017862

Gör ansökan

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.