jobb just nu!

Timvik sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen


Kan du hjälpa till om det blir personalbrist inom Sollefteå kommun?

Ännu fungerar våra verksamheter väl, och alla gör ett fantastiskt jobb, men får vi en stor sjukfrånvaro behöver vi hjälpande händer. Sollefteå kommun söker därför vikarier till våra verksamheter på grund av förväntat hög sjukfrånvaro under situationen med Covid 19.

Du som vill hjälpa till är därför varmt välkommen att höra av dig! Du kan göra en stor skillnad inom det som är våra viktigaste verksamheter!

Du är varmt välkommen att höra av dig!

Sollefteå kommuns hälso- och sjukvård består av legitimerad personal som är utbildade distriktsköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Vi bedriver hälso- och sjukvård med patienten i fokus inom särskilda boenden, hemsjukvård och funktionsstöd och möter patienter i alla åldrar.

Arbetsuppgifter

Tillsammans ansvarar vi för hemsjukvård och rehabilitering av de äldre i kommunens särskilda boenden och för ordinärt boende inom hemsjukvården.

Som vikarierande sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut i vår verksamhet har du möjlighet att jobba inom något av dessa områden.

Innan du börjar arbeta får du inskolning av medarbetare på plats i verksamheten.

Arbetet bygger på patientens delaktighet och på samarbete inom den egna professionen, men även med övrig legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal, chefer inom socialtjänstens område samt med övriga medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktsköterska eller sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut. Vi säker även dig som läser någon av dessa utbildningar, men ännu inte fått din legitimation.Du som ännu inte är färdig med din utbildning kommer i första hand att få utföra enklare arbetsuppgifter, så att de övriga medarbetarna kan fokusera på de arbetsuppgifter som kräver utbildning eller erfarenhet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Urval sker löpande, ansök därför redan idag!

Ansökan

Referensnummer:   A944886

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.