jobb just nu!

Hemsjukvården i Höör söker sjuksköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 750 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor.

Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Gå gärna in och läs mer om våra medarbetare på vår hemsida: https://www.hoor.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/vara-medarbetare/

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna i den aktuella tjänsten innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård. Du kommer främst att arbeta med hemtagningar från sjukhus, varpå erfarenhet från Mina Planer/SVPL är meriterande. Det är ett varierande och spännande arbete där du arbetar i ett nära team med ett fantastiskt gäng kollegor bestående sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, biståndshandläggare och omvårdnadspersonal.

Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet under arbetspasset. I arbetet ingår att handleda och utbilda omsorgspersonal i hälso- och sjukvårdsuppgifter vid behov.

Vi jobbar i tvärprofessionella team med fysioterapeut, arbetsterapeut och handläggare. Dokumentation sker i Procapita plus. Till våren i Lifecare HSL.

Tjänsten utförs på ett 4-veckorsschema där en helg samt även några kvällar ingår.


Kvalifikationer

Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård. Du kommer främst att arbeta med hemtagningar från sjukhus, varpå erfarenhet från Mina Planer/SVPL är meriterande. Det är ett varierande och spännande arbete där du arbetar i ett nära team med ett fantastiskt gäng kollegor bestående sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, biståndshandläggare och omvårdnadspersonal. En helg på ett 4-veckorsschema ingår samt även några kvällar under denna period.

Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet under arbetspasset. I arbetet ingår att handleda och utbilda omsorgspersonal i hälso- och sjukvårdsuppgifter vid behov.

Vi jobbar i tvärprofessionella team med fysioterapeut, arbetsterapeut och handläggare. Dokumentation sker i Procapita plus. Till våren i Lifecare HSL.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård som kan arbeta självständigt, strukturerat, omdömesgillt och är trygg i din yrkesroll. Vidareutbildning inom hälso- och sjukvård är meriterande.

Arbetet ställer krav på flexibilitet och god kommunikations och samarbetsförmåga, vilket i sin tur kräver social och pedagogisk kompetens. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt datorvana, helst av Procapita plus/Lifecare HSL.

Krav: Körkort och svenska nivå C1 (enligt Europarådets nivåskala).

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är redo att anamma Social Sektors värdegrundsord: Ansvar, bemötande, respekt och tillit.

I samband med denna rekrytering kommer vi att be om ett utdrag ur belastningsregistret.

Anställningens omfattning

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   90/20

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.