Skogsgläntan i Höörs kommun söker undersköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Skogsgläntan är ett äldreboende i Höörs kommun som ligger i det natursköna Orups området. Boendet har 2 plan och totalt 26 lägenheter. På varje plan arbetar 10 undersköterskor i schema och flera har arbetat på Skogsgläntan en längre tid. På natten är man 2 undersköterskor och totalt finns 6 undersköterskor nattetid. Vi arbetar funktionsstödjande och med ett salutogent förhållningssätt. Vårt mål är att alla som bor här ska få bra dagar och vår värdegrund som baseras på ansvar, respekt, tillit och bemötande är grunden i allt vårt arbete.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har en vilja och ett engagemang i att utforma och utveckla omsorgen om äldre och din egen kompetens. Du har en empatisk förmåga, arbetar funktions- och aktivitetsstödjande med ett ett salutogent förhållningssätt. Vi arbetar för den enskilde medborgarens känsla av sammanhang genom att fokusera på meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet. Du har förmåga att skapa en lugn och inspirerande miljö. Vi tillämpar Time Care som schemaverktyg.

Kvalifikationer

Du är undersköterska eller har en annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig, samt grundkunskap och erfarenhet av omsorg av äldre. Kommunikationsförmåga i tal och skrift samt datorkunskap är ett krav. Du är flexibel och positivt inställd till nya utmaningar. Personliga egenskaper som samarbetsförmåga och ett gott bemötande värderas högt.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-02-07

1 tjänst på 75 %, 1 tjänst på 90 %

Ansökan

Referensnummer:   148/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.