Underläkare med intresse för psykiatri/rättspsykiatri

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsuppgifter

Rättspsykiatriska regionklinikens uppdrag är dels att ge rättspsykiatrisk vård, medicinsk bedömning och högkvalificerad vård till patienter som av domstol överlämnats till rättspsykiatrisk vård. Målet är att patienterna skall återföras till specialklinik i hemregionen, annan regionklinik eller Kriminalvården utan att bli psykiskt försämrade eller återfalla i ny brottslighet, våldsamt agerande. Patienten ska erbjudas professionell vård baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet. Som underläkare kommer du att få vara medicinskt verksam på flera avdelningar inom kliniken utifrån ett teamorienterat arbetssätt. Du kommer att ha en erfaren rättspsykiatriker alt. psykiatriker som handledare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som helst har läkarexamen och har intresse för psykiatri alternativt rättspsykiatri. Som person har du ett humant och ödmjukt förhållningssätt med stark lagkänsla och som förstår synergieffekterna av att arbeta i team. Genom detta har du en god förmåga att kommunicera och samverka med såväl interna som externa samarbetspartners.


Anställningens omfattning

Vikariat med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   PSC 45/22

Gör ansökan

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.