Hö(ö)r upp! Är du vår nya nattsjuksköterska i Höör?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit. Från tågstationen till kommunhuset är det en promenad på ca 8 minuter.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ny nattsjuksköterska till vår Hälso- och sjukvårdsorganisation. Hos oss får du ett spännande, givande och mycket varierande arbete, där du på natten jobbar mot hela Höörs kommun, såväl mot hemvården, Särskilt boende, LSS som Socialpsykiatrin. Som nattsjuksköterska utgår du från kommunhuset, liksom övriga sjuksköterskekollegor som jobbar dag och kväll.

Vi ser det som en styrka att ha renodlade nattsjuksköterskor och har därför tre nattsjuksköterskor som jobbar efter ett 6 veckors schema. Självklart är vi öppna för om du skulle vilja jobba kombinerat med dag/kväll/natt för möjlighet till högre tjänstgöringsgrad.

Journalsystemet vi använder är för närvarande Procapita plus, men vi kommer under hösten att byta journalsystem till LifeCare HSL.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Du kan arbeta självständigt, är strukturerad och trygg i din arbetsroll. Du är flexibel och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Har du en vidareutbildning inom hälso- och sjukvård är det meriterande. Du har datavana och en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du är van vid att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Vi kräver B-körkort och svenska på nivå C1.

På Social sektor i Höörs kommun arbetar vi efter värdegrundsorden ansvar, bemötande, respekt och tillit. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och mångfald.
I denna rekrytering kommer vi att be om ett utdrag ur belastningsregistret.

Anställningens omfattning

67,8% dvs 14 nätter på 6 veckor

Ansökan

Referensnummer:   107/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.