Sjuksköterska till hemsjukvården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du arbeta med framtidens sjukvård? Nu utökar vi vår organisation och satsar på ytterligare utveckling och kompetens för att möta framtidens utmaningar. Vårt mål är att vi ska vara en stabil, kompetent arbetsgrupp med god arbetsmiljö i fokus – nu satsar vi mot en attraktiv hemsjukvård! Detta arbete är en del av en plan för stärkt kompetens, arbetsmiljö och villkor inom hemsjukvården.
Hos oss får du ett arbetsklimat som präglas av förtroende och frihet under ansvar. Här samarbetar vi, delar kunskap och hjälper varandra. Hemsjukvård är en vårdform i utveckling. För sig som är sjuksköterska och som har kunskap, intresse och nyfikenhet på hemsjukvård så är det ett fantastiskt jobb!
Hemsjukvården utgår från tre orter i kommunen - i centralorten Hudiksvall, natursköna Delsbo och bruksorten Iggesund.

Här kan du läsa mer om hur det att jobba som sjuksköterska i Hudiksvalls kommun: https://hudiksvall.se/Sidor/Utbildning--arbete/Jobb-och-uppdrag/Yrken-dar-vi-har-storst-behov/Jobba-som-sjukskoterska.html

Vi finns här för människor. Vi erbjuder olika typer av stöd till barn, unga, familjer och vuxna som på något sätt har behov av våra insatser. Vi ger personer det stöd som behövs för att sedan av egen kraft komma vidare till arbete, studier eller på annat sätt få hjälp för att utvecklas. Vi tar hand om våra gamla när de behöver stöd i sin vardag.
Vi är en av få kommuner i Sverige som har en samlad socialtjänst. Det innebär att myndighetsutövning samt behandlande och stödjande insatser finns i en och samma förvaltning. Det ser vi som en enorm styrka. Vi skapar värde för våra kommuninvånare och bidrar till ett gott och värdigt liv – för alla, oavsett förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid tidiga insatser och förebyggande arbete, professionellt och individuellt anpassat stöd. Vi är en lärande arbetsplats - Vi gör varandra bättre genom vårt kvalitetsarbete med fokus på dem vi är till för. Vi är social- och omsorgsförvaltningen – en del av Hudiksvalls kommun.

Arbetsuppgifter

I den kommunala hälso- och sjukvården får du ett omväxlande och fritt arbete där du möter patienten i det egna hemmet. Som sjuksköterska i hemsjukvården kommer du självständigt bedöma, planera, utföra/delegera, leda och dokumentera hälso- och sjukvårdsinsatser. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose patienternas omvårdnadsbehov. I sjuksköterskans uppgifter ingår också att handleda, informera och utbilda annan personal som arbetar runt patienten.

Du kommer möta allt från patienter med tillfälliga behov till patienter med stora medicinska och omvårdnadsmässiga behov. Varje sjuksköterska har omvårdsansvar för ca. 15-20 patienter och har tillsammans med kollegorna ett övergripande ansvar över övriga patienter. Hemsjukvård en vårdform i utveckling och för sjuksköterskor som har kunskap, intresse och nyfikenhet på hemsjukvård så är det ett fantastiskt jobb! Hos oss jobbar vi till största delen dagtid och ungefär en kväll i veckan. Vi har helgtjänstgöring var fjärde vecka. För heltid är veckoarbetstidsmåttet 37.20 h.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska till vårt team, gärna med bred erfarenhet i yrket.

Du har ett intresse av att arbeta med äldre och vård av äldre. Som sjuksköterska känner du dig trygg i att fatta självständiga beslut, göra medicinska bedömningar upp till sjuksköterskenivå samt att prioritera utifrån situation. Förutom god samarbetsförmåga med dina kollegor är du professionell i mötet med patienterna och har förmåga att sätta sig in i deras perspektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som sjuksköterska inom hemsjukvården krävs det att du har B-körkort. Du behöver också ha kunskaper att hantera datasystem.

Vill du vara med på vår resa där din kunskap och kompetens får komma till sin rätt? Välkommen till oss!

Ansökan

Referensnummer:   A1192962

Gör ansökan

Övrigt

Mitt i Sverige, vid den vackra hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun - eller kanske mer känt som Glada Hudik. Här lever 37 600 glada hudikbor, och mer än hälften av oss bor på landsbygden.

I Hudiksvalls kommun är avstånden korta till det mesta man vill göra och det man behöver, och du får tid över till det som är viktigt i livet. Här finns närhet till kontrastrika miljöer, ett aktivt föreningsliv och ett näringsliv med stor handlingskraft - många världsledande företag har sitt säte i vår kommun.

Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Tillsammans är vi 3 800 medarbetare inom 300 olika yrken som varje dag jobbar för att skapa värde för dem vi är till för - våra kommuninvånare. Det är ett stort och viktigt uppdrag som ska genomsyras av trygghet, öppenhet, delaktighet och jämlikhet. På så sätt hjälps vi åt att bygga ett samhälle där alla människor är lika mycket värda.

Läs mer om vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig: www.hudiksvall.se/jobbahososs

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html

Observera att vi endast tar emot ansökningar via www.offentligajobb.se