Askersunds kommun och Snörmakarens förskola söker förskollärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Askersunds kommun består idag av 13 förskolor Vi har en förskoleorganisation bestående av en rektor med tre biträdande rektorer som har ett nära samarbete för att arbeta likvärdigt på alla Askersunds kommuns förskolor. Förskolorna i kommunen är uppdelade i tre områden där de biträdande rektorerna ansvarar för varsitt område. Vi har ett eget barnhälsoteam bestående av två specialpedagoger och har ett gott samarbete med IFO samt BVC som inkluderar regelbundna träffar.

Vi är en kommun under tillväxt där vi söker dig som vill vara med och utveckla kommunens förskoleverksamhet.

Snörmakaren består av fyra avdelningar och är centralt belägen i Askersunds kommun och det är nära till skog och natur, samt nära till stadens kulturella upplevelser.

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.

Arbetsuppgifter

Är du den förskollärare som brinner för att vilja utveckla och vara en del i det kollegiala lärandet så tveka inte att söka denna tjänst.
Snörmakaren strävar efter att vara en plats där olikheter samspelar och värden skapas, en plats där omsorg, lärande och utveckling går hand i hand. Hos oss på Snörmakaren är interaktionen och möten mellan barn - barn, barn-vuxen, vuxen-vuxen en viktig del för att skapa lusten till lärande, glädje, engagemang och lekfullhet.

Vi söker dig som:
*vill utveckla arbetet med de allra yngsta barnen
* ser det pedagogiska rummets möjligheter både ute och inne
* är intresserad, engagerad och en drivande medforskande pedagog.
* professionellt och systematiskt planerar, genomför, dokumenterar och analyserar förskolans utbildning och undervisning.
* organiserar och strukturerar verksamheten så att den utmanar barnens förmågor.
* har god samarbetsförmåga med både barn och vuxna.
* är intresserad av att arbeta med förskolans systematiska kvalitetsarbete och är väl förtrogen med förskolans styrdokument.

Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt, likväl som tillsammans i arbetslag. Att du har god social förmåga och är en ansvarsfull person.

Askersunds kommun erbjuder:
* friskvårdsbidrag
* pedagogiska luncher
* fem kommungemensamma planeringsdagar/år

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarexamen mot yngre åldrar samt förskollärarlegitimation.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse. Observera att intervju och tillsättning kommer ske löpande under perioden för annonseringen. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1201756

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag
Kostnadsfria pedagogiska luncher

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!