jobb just nu!

Kock Årjängs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer.
Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

Arbetsuppgifter

Som kock på Kvarnåsen kök kommer du ingå i ett köksteam bestående av en Kock och fyra köksbiträden. Du kommer delta i den dagliga produktionen som är att tillaga frukost, lunch och middag. Det ingår även tillagning av specialkost. En del av lunchportionerna levereras till hemtjänsten, daglig verksamhet (omsorgen) och lunchservering i restaurangen på Kvarnåsens äldreboende. Du ansvarar även för planering, inköp och administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad kock med erfarenhet från Storkök/ Restaurang. Du har ett stort intresse av att laga välsmakande och näringsriktiga måltider och anser att en god service och ett bra bemötande är viktigt. Att man ser möjligheter istället för hinder. Du har goda kunskaper i hygienföreskrifter och lagstiftning. Du har en god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Meriterande är också om du har kunskaper i specialkoster samt god datavana. Vi använder oss av kostdataprogrammet Mashi.

Anställningens omfattning

Hösten 2020 enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas
90%

Ansökan

Referensnummer:   A956532

Gör ansökan

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.