Sommarvikariat Äldreomsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp - Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Sommaren kan kännas långt borta men vi börjar redan leta efter sommarvikarier! Välkommen till några av Åstorps viktigaste jobb. Hos oss gör du skillnad och skapar en meningsfull vardag för andra Åstorpsbor. Vi söker timvikarier till hemvård, dagverksamhet, vårdboende samt korttid och nattpatrull.

Arbetsuppgifter

Hemvård
Att arbeta i hemvården innebär att man arbetar i omsorgstagarens egen bostad. Det kan vara hjälp med påklädning, förflyttning, personlig hygien, ledsagning och promenader samt att ge trygghet och att bryta isolering.

Särskilt boende
Att arbeta på ett äldreboende innebär att man arbetar i omsorgstagarens lägenhet på boendet. Det kan vara hjälp med påklädning, förflyttning och personlig hygien. Att stimulera och aktivera är också en del av uppdraget.

Om rollen
Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

Ansök redan idag. Vi ses i sommar!

Kvalifikationer

Om du är undersköterska eller har erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg är det en fördel.

Du ska vara minst 18 år, behärska svenska språket i tal och skrift.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-07-01

Tidsbegränsad till: 2022-08-31

Löpande, behov from 220531
Vi erbjuder 100% anställning men önskar du arbeta mindre är det också möjligt

Ansökan

Referensnummer:   A1081136

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Schemalagda arbetstider: Dag, kväll, vaken natt samt helg.

Övrigt

För att du ska få arbeta inom verksamheterna måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten "Begäran om utdrag från belastningsregistret" på www.polisen.se