Vi söker undersköterskor till vårt nya särskilda boende Maglehill

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

I början av 2024 öppnar vi vårt nya särskilda boende Maglehill med 60 platser som är fördelat på 2 våningar. Boendet ligger på gångavstånd från järnvägsstationen i Höör. Verksamheten kommer till största delen ha inriktning demens.

Arbetsuppgifter

Det särskilda boendet öppnar etappvis och du kommer att vara delaktig i att bygga upp den nya verksamheten.

Vi arbetar med den enskilda medborgarens känsla av sammanhang. Du ska arbeta aktivt under dina arbetspass för medborgarens välbefinnande utifrån medborgarens dagsform. Du har en empatisk förmåga, arbetar funktions-och aktivitetsstödjande och har ett salutogent förhållningssätt. Det är medborgarens behov som styr vårt arbete vilket innebär att din inställning och ditt engagemang kommer vara av stor betydelse för hur dagarna blir.

Arbetet innebär sedvanlig vård- och omsorgsinsatser inom kommunal verksamhet, så som personlig omvårdnad, läkemedelsdelegering samt att aktivt dokumentera i vårt dokumentations- och verksamhetssystem.

Hos oss är det viktigt att aktivt delta och medverka till ett bra arbetsklimat där vi hjälps åt i de vardagliga arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Du har:
- en avslutad omvårdnadsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt skyddad yrkestitel. Har du dessutom vidareutbildning inom demens, psykiatri eller annan specialistkunskap är det meriterande.
- goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt goda datorkunskaper

Vi tror att du :
- har tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen
- har en vilja och ett engagemang i att utforma och utveckla omsorgen om äldre.
- kan arbeta självständigt, strukturerat, samt att du är lyhörd för medborgarens behov och är trygg i din yrkesroll.
- tycker om att dina arbetsdagar ser olika ut, och har förmåga att hitta lösningar och hitta möjligheter i vardagens alla situationer

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-01-15

Enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   128/23

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

48 tjänster dag/kväll/helg, 10 tjänster natt

Arbetstid: Schema.
Arbetstiden är förlagd dagtid, kväll och helgarbete. Veckotiden är 37 timmar eller 34,33 timmar för natt.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.