jobb just nu!

Undersköterskor till nystartat multiprofessionellt team

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

För att vi i framtiden ska kunna ge en god vård och omsorg till dem som behöver så krävs nya, gemensamma och utvecklade arbetssätt mellan den kommunala vården och omsorgen och regionens primärvård och specialistvård. För att vården och omsorgen ska vara fortsatt effektiv och av hög kvalitet och tillgodose invånarnas behov på ett bättre sätt, krävs en omställning i hela vårdkedjan. Vården behöver komma närmare individen; en omställning till Nära vård behöver ske.

Målsättningen är att bygga en sömlös vård och omsorg som utgår från patienters och brukares individuella förutsättningar och behov. Vården ska bygga på goda relationer, ha en hälsofrämjande, förebyggande och proaktiv inriktning och sjukhusvård ska om möjligt undvikas.

Eskilstuna kommun och Region Sörmland har inlett ett gemensamt arbete inom ramen för Nära vård. En del i arbetet är att vi nu startar upp ett sammanhållet multiprofessionellt team. Målgruppen är personer över 65 med behov av komplexa insatser av vård och omsorg, där vården kräver en samverkan mellan kommunens hemsjukvård och regionens primärvård och slutenvård.

Arbetsuppgifter

Vill du vara en del av detta nystartade multiprofessionella team? Drivs du av utveckling och att göra skillnad för andra? Här har du en chans att använda din kompetens som undersköterska i arbetet med multisjuka äldre med behov av komplexa insatser.

Nu kan du få vara med och bygga upp ett nytt arbetssätt, som ett gott exempel inom Nära vård. Det börjar med en gemensam utbildning på högskola för hela teamet! Arbetet kommer att ske i samarbete med Mälardalens högskola, där följeforskning bedrivs. Tillsammans med dina kollegor så formar och utvecklar ni en ny verksamhet och ett nytt sätt att arbeta!

Arbetet innebär ett stort ansvar då du kommer att möta multisjuka äldre i deras egna hem. En stor del av arbetsuppgifterna innefattar ordinerade hälso- och sjukvårdsinsatser, i syfte att undvika ett behov av sjukhusvård. Vi ger stöd till brukaren för att klara vardagen, exempelvis måltider, personlig omvårdad och aktiviteter.

Vi arbetar utifrån ett personcentrerat synsätt där brukaren sätts i fokus och dennes förmågor och resurser tas tillvara. Vi planerar utförandet av insatserna tillsammans med brukaren och försöker alltid ta hänsyn till önskemål. Vi är angelägna om att vara lyhörda och respektera personlig integritet då vi arbetar i brukarens hem.

Arbetstider är dag, kväll och helg enligt rullande schema.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig som har undersköterskeutbildning och minst två års aktuell erfarenhet av att arbeta som undersköterska.

Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med äldre samt erfarenhet och vilja att utföra ordinerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Du behöver även ha dokumentationserfarenhet, IT-vana samt intresse och vilja att hantera medicinteknisk utrustning.

För att undvika missförstånd behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Vi ser positivt på om du har erfarenhet av arbete med multisjuka äldre och erfarenhet av multiprofessionellt teamarbete.

De formella kraven är viktiga, men för oss är det också viktigt hur du är som person. För att kunna arbeta och trivas hos oss behöver du vara självständig, drivande och kunna ta stort eget ansvar, då du och dina kollegor kommer att forma ett nytt arbetssätt. Du trivs i en miljö där du får vara nytänkande och har en förmåga att lätt anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi ser också att du är lugn och behärskad även i pressade situationer.

Du är en person med stort engagemang för målgruppen och har alltid brukaren i fokus. I det här teamet ställer vi upp för varandra och därför söker vi dig som är en lagspelare och som har lätt för att samarbeta.

Då du kommer att arbeta både i och utanför centrala Eskilstuna så behöver du ha B-körkort samt kunna cykla.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

1 november eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   5365

Gör ansökan

Anställning

Dag, kväll och helger

Övrigt

Vård- och omsorgsförvaltningen har under vård- och omsorgsnämnden det samlade ansvaret för vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen är organiserad i biståndskontor, utförare och fyra stabsenheter ekonomi, HR, kvalitet och utredning.

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder. I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.