Lärare fritidshem

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Till den kommunala grundskolan i Enköping söker vi dig med vilja och mod att göra skillnad. Verksamheten på våra tolv skolor står aldrig still, och det är så vi vill ha det. Med transparens och öppenhet strävar vi efter att utveckla skolsystemets struktur eftersom en ny tid kräver metoder och förhållningssätt anpassade till samtid och framtid. Vi söker dig som vill bidra aktivt i det arbetet. Du är bekväm med att elevernas uppnådda resultat är ditt resultat och du är övertygad om att bra resultat inte har med tur och tillfällighet att göra – välkommen till Enköpings kommunala grundskolor!

Munksundsskolan är en skola för alla, där nyfikenhet, glädje och tillsammanskraft utvecklar oss in i framtiden. Vi är Enköpings nyaste skola, centralt belägen med närhet till bibliotek, grönområden och idrottshall. Skolan är modern, byggd och inredd för att skapa en varierande och inspirerande lärmiljö. Den rymmer cirka 400 elever från förskoleklass till årskurs 6 och i fritidsverksamheten är cirka 220 elever inskrivna. Vi har en lärande organisation där vi arbetar tillsammans i team och lär av varandra.

Vi arbetar:
- målinriktat och formativt
- utifrån varje elevs förutsättningar
- över verksamhetsgränser
- lösningsfokuserat
- ämnesövergripande.

Arbetsuppgifter


Pedagogiskt arbete både på fritidshem och i grundskola med fokus på elevers måluppfyllelse under hela skoldagen. Du arbetar i team med alla yrkesgrupper på skolan på skolan. Uppdraget innebär att du planerar, genomför och utvärderar undervisningen utifrån läroplan och lokala styrdokument.

Du kommer att jobba med barn i åldern 6 - 12 år i fritidsverksamheten. Du arbetar med att utveckla barnens sociala förmågor och för att tillföra kunskaper i exempelvis matematik, biologi, språk och samhällskunskap.

I rollen som pedagog är du en tydlig ledare och du arbetar aktivt med att hitta olika vägar för att locka fram engagemang och arbetsglädje bland dina elever.

Du arbetar behovsanpassat, lösningsfokuserat och formativt.
Du har pedagogisk insikt och utgår ifrån varje elevs behov och förutsättningar
Du tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
Du delar vår vision om att varje elev ska ges möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag.
Du är en tydlig ledare och positiv förebild för eleverna.
Du är mål- och resultatorienterad och uppskattar att tillsammans med kollegor, planera, utvärdera och förbättra verksamheten.
Du tar ett stort ansvar för varje barns lärande samt för det gemensamma arbetet i arbetslaget och verksamheten.
Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Referenser är därför av stort betydelse.
För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lag om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Kvalifikationer

Utbildning
Fritidspedagogsexamen, Lärare med inriktning mot yngre åldrar och fritidshem, Förskollärarexamen, Fritidslärarexamen, Lärarexamen.


Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-09

6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   C54675

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.