jobb just nu!

Vikarier till sommarförskola/fritids

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att Du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har Du genuina möjligheter att på ett naturligt och enkelt sätt vidareutveckla Ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter.

Förskoleverksamhet bedrivs för barn i åldern 1–5 år, vars föräldrar arbetar eller studerar, är föräldralediga eller aktivt söker arbete. Fritidshem är en pedagogisk gruppverksamhet för elever från förskoleklass till och med vårterminen det år då de fyller 13 år.

Under v. 27–32 stänger ordinarie förskolor och fritidshem i Jokkmokks kommun och under perioden bedrivs istället sommarverksamhet. Vi söker nu sommarvikarier till den verksamheten. Placeringsort Jokkmokk.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta i barngrupp i åldrarna 1-13 år.

Kvalifikationer

Pedagogisk utbildning eller god erfarenhet av arbete med barn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, du ska kunna ta ansvar, ha god samarbetsförmåga och kunna arbeta flexibelt.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   14/2019

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.
För mer information se www.jokkmokk.se

Vi undanber oss alla säljsamtal, erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp då vi har interna riktlinjer kring detta,