Vadstena Fastighets AB söker utemiljöskötsel/ parkarbetare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vadstena Fastighets AB (VFAB) är helägt av Vadstena kommun. Det övergripande målet för bolaget är att främja bostadsförsörjningen i kommunen, där bolaget äger och förvaltar 805 lägenheter samt 15 577 kvm lokalyta. Vi förvaltar även kommunens samlade fastighetsbestånd såsom skolor, förskolor, idrottsplats, ishall, kommunhus med mera.

Bolaget har idag ca 40 anställda. På kontoret arbetar åtta tjänstemän med uthyrning, drift, underhåll, ekonomi och övrig administration. Pia Björkman är arbetsledare för personalen. Det finns även två samordnare en för Utemiljö och en för Lokalvård. Driftpersonalen är indelad i fyra huvudsakliga grupper:
- Lokalvård som städar kommunens verksamhetslokaler och bostadshusens trapphus.
- Utemiljö tar hand om all trädgård- och parkskötsel.
- Teknik består av reparatörer, snickare, målare, drifttekniker och elektriker.
- Kungsvalla idrottsplats bildar en egen driftenhet med vaktmästartjänster.

Vill du veta mer om bolaget, hittar du information på vår hemsida:
www.vfab.se/om-vfab/

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med yttre skötsel, arbetsuppgifterna varierar beroende på säsong samt inom VFAB:s fastigheter, bl.a. ogräsrensning, plantering, gräsklippning, skötsel av gräsytor, snö- och halkbekämpning, allmän yttre städning, renhållning mm.

Du jobbar både i team när det krävs, t.ex. vid lövupptagning, och självständigt inom dina områden utifrån en veckoarbetsorder. Du har en förmåga att se t.ex. uppkomna skador eller andra fel och då ansvara för att informera arbetsledare eller samordnare så att detta kan åtgärdas.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasialkompetens eller motsvarande utbildning. Du är driven, flexibel och brinner för att jobba utomhus året om. Vi värdesätter att du är serviceinriktad eftersom det förekommer daglig kontakt med våra hyresgäster och kommunens innevånare. Det förutsätter att du kan uttrycka dig väl i svenska språket, såväl i tal som i skrift. B-körkort (Manuell) är ett krav för tjänsten.

Meriterande är om du har utbildning/certifiering inom eller tidigare erfarenhet av yttreskötsel samt innehar ett maskinförarkort.

Anställningens omfattning

Snarast: Tillträde sker enligt överenskommelse.
3-6 månader. Vikariat om tre månader.

Ansökan

Referensnummer:   VFAB/2023/1

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi tillämpar ett löpande urval vid denna rekrytering. Det betyder att kandidater kan bli kallade innan ansökningsdatumet har löpt ut. Vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan". Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.