Musiklärare - gitarr- och kontrabas

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till oss på musikskolan!

Musikskolan i Borlänge kommun är en verksamhet där barn och ungdomar får möjlighet att utvecklas med musiken, lära sig spela och sjunga, enskilt men också tillsammans med andra i kör och orkester. Våra kurser riktar sig till alla elever i kommunen under hela förskole-, grundskole- och gymnasietiden och vi består av ett gäng engagerade och kompetenta medarbetare som bedriver undervisning runtom på kommunens skolor och även i våra egna lokaler. Vi söker nu specialiserad musiklärare inom gitarr- och kontrabas som vill vara med och bidra till gemenskap och möjlighet för barn och unga att utvecklas musikaliskt!

Vi ser det som en självklarhet att du följer vår värdegrund, den lyder:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i gitarr och el/kontrabas, enskilt och i grupp. Du blir del av ett stort arbetslag på 25 medarbetare med bred kompetens inom olika ämnen, genrer, ensembler, körer och orkestrar. För oss är det viktigt att både hålla kvar vid det traditionella men också våga tänka framåt och förnyelse. Det förekommer arbete under eftermiddagar/kvällar samt ibland även under helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig med pedagogisk examen från musikhögskola, gärna legitimerad lärare alternativt du som har motsvarande konstnärlig examen/utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Det är en fördel om du har bred kunskap om olika genrer, gärna klassiskt i kombination med folkmusik. Vidare är det meriterande om du har suzukiutbildning, erfarenhet av att leda ensembler i olika åldrar samt om du har erfarenhet av övriga ackompanjemangsinstrument. Du har goda kunskaper muntligt och skriftligt i svenska och det är meriterande med övriga språkkunskaper. B-körkort är ett krav.

Arbetet sker ofta tillsammans med andra och därför krävs en god samarbetsförmåga och god social kompetens, vilket också är viktigt för att kunna möta elever, vårdnadshavare, kollegor och andra medarbetare inom kommunen. Du är duktig på att strukturera upp ditt arbete för att kunna planera och genomföra undervisning på ett bra sätt. Musikskolan är en flexibel och utvecklingsinriktad verksamhet och därför ser vi gärna att du är nyfiken, kreativ och öppen för nya idéer.

Anställningens omfattning

Tillträde HT-21.
Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A1037784

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.