Semestervikarier för nattarbete

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Arbetsuppgifter

Askersunds kommun söker nu semestervikarier till ett av Sveriges viktigaste jobb inom vård-och omsorg. Vikarieperioden gäller för sommaren 2023, under juni till augusti med introduktionsutbildning och bredvidgång innan vikariatets start.

Vi söker nu semestervikarier som vill jobba natt inom någon av verksamheterna hemtjänst, särskilt boende, funktionsstöd eller personlig assistans. Heltid natt innebär ca 13-15 arbetspass per fyra veckors period.
Vi söker undersköterskor och vårdbiträden med ett genuint intresse för att arbeta med människor.
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta omvårdnads- service och hälso- och sjukvårdsinsatser av olika slag . Du erbjuds ett omväxlande arbete med möjlighet till personlig utveckling, samt möjlighet till förlängning efter semesterperioden.

Om vi trivs med dig och du med oss så finns goda chanser att få fortsätta arbeta som vikarie inom verksamheten.

Vi ser fram mot att få din ansökan!

Kvalifikationer

- Du ska vara 18 år eller äldre och gärna ha relevant omvårdnadsutbildning.
- Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor.
- Du ska kunna ta snabba beslut och vara lösningsfokuserad samt vara flexibel i dina arbetsuppgifter.
- Du bör ha god datavana. Digitala arbetsredskap som mobiltelefon och data används vilket kräver en vilja av att lära sig och nyttja de digitala systemen.
- Du ska behärska svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med boende, anhöriga och övrig personal samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver.
- Vi lägger stor vikt vid att du har förmåga att arbeta i team och att du har ett gott bemötande mot brukare, närstående, arbetskamrater, andra yrkesprofessioner och arbetsledning.
- Arbetet kan delvis upplevas både fysisk och psykiskt påfrestande, vilket gör att arbetet kräver god grundfysik och i övrigt god hälsa.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.
Vi förutsätter att våra medarbetare är vaccinerade mot Covid-19 så att våra brukare skyddas.

Till vissa tjänster krävs B-körkort.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2023-08-31

Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   SEMVIK NATT 2023-1

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Förmåner

Semesterbonus 5000 kr om du jobbar minst 8 veckor och med max 3 dagars frånvaro.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!