Arbetsterapeut

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Till vår HSR-enhet söker vi nu en arbetsterapeut till vår södra kommundel. HSR-enheten ansvarar för hälso- och sjukvård samt rehabilitering inom socialförvaltningens verksamhetsområde. Södra kommundelen sträcker sig från Tandö i norr till Yttermalung i Söder. Vår utgångspunkt är från Malung.

Du kommer arbeta nära dina kollegor som är arbetsterapeuter och fysioterapeuter men du arbetar också tillsammans med övriga medarbetare inom enheten så som sjuksköterskor och har dialog med andra yrkesgrupper.
I rollen har du möjlighet att själv lägga upp din dag och du kan styra utifrån de behov och uppdrag som finns. Individens behov är i fokus och ditt uppdrag består främst i att hitta lösningar utifrån individernas behov, som är hållbara både för individen och eventuella medarbetare inom förvaltningen.
Arbetet utförs både vid kommunens särskilda boenden men också i individens eget hem.
Dokumentation och att skriva intyg vid bostadsanpassning ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har du erfarenhet från hemrehabilitering är det mycket meriterande.

Som person är du engagerad i uppdraget som vi gemensamt har, att få till den bästa vardagen för individerna som behöver vår hjälp.
Du tycker om att arbeta i team och ser lösningar för att skapa goda förutsättningar för brukarna. Arbetet kan även vara helt på egen hand.

Vi söker dig som har stort intresse för arbete med hemrehabilitering och en vilja att medverka till verksamhetens fortsatta utveckling.

Körkort B erfordras då resor i tjänsten förekommer. Dokumentation och den dagliga kontakten med brukare kräver goda kunskaper i det svenska språket.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   C108967

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Tjänsten tillsätts om erfoderliga politiska beslut fattas.

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.