Lärare till Kulturskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Nu har du möjlighet att söka ett spännande och utvecklande arbete hos oss på Jokkmokks kulturskola!

Jokkmokks kulturskola strävar efter att vara ett starkt fritidsalternativ med något som är kul att gå till, där man träffar nya vänner och alltihop med eleven i centrum. Kulturskolan erbjuder en öppen mötesplats med undervisning i skapande ämnen, både enskilt och på gruppnivå, och ger möjlighet till fördjupning i konstnärliga ämnen. Vi vill stärka elevernas vilja till att lära och utveckla sin kreativa förmåga och stärka deras självkänsla.

Arbetsuppgifter

Vi söker lärare till i första hand fiol, drama/teater, ukulele men även andra konstnärliga ämnen så som illustration, bild, färg och form. Eller kanske är du expert på något helt annat som du tycker skulle passa bra in på Kulturskolan i Jokkmokk. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Kulturskolan i Jokkmokk arbetar både med enskilda elever som med grupper, vi anordnar även temakvällar och olika event där olika kompetenser samverkar. Du har även en del föräldrakontakt och administrativa uppgifter som dokumentation av elever och deras lektioner.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som brinner för barn och ungas utveckling och som vill vara med och bidra till att vår Kulturskola förblir en viktig plats för kommunens invånare. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du behöver vara en person som har lätt för att samarbeta med andra och har lätt för att tänka i nya banor. Viktigt för oss är också att du har förmågan att skapa goda relationer till våra elevers vårdnadshavare. För att trivas på jobbet ser vi att du tar ansvar för medarbetarskapet, är trygg i dig själv och kan möta barn och unga där de befinner sig.

Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta med barn och unga och ha goda kunskaper, och en bredd, inom ditt instrument/område. Ange i din ansökan vilka instrument/ämne du behärskar. Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning. Det är starkt meriterande om du är utbildad instrumentalpedagog eller en påbörjad eftergymnasial utbildning inom musik eller det ämne du vill undervisa i eller erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Omfattningen kan vara allt ifrån enstaka timmar till 100% beroende på vilka ämnen och kurser som du har kompetens för.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-12-15

Tidsbegränsad till: 2023-03-01

11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   129/2022

Gör ansökan

Övrigt

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken "Ansök här" och inte via e-post eller pappersformat.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.